WORKSHOPS EN TRAININGEN


1-daagse workshop waarin de bijzondere reis van de financiële transactie aan de hand van sprekende voorbeelden, levendige verhalen en praktijkgerichte opdrachten wordt uitgelegd!

1-daagse workshop  over het Accounting Architecture Model en de effectieve toepassing ervan bij het optimaliseren van de financiële functie en het automatiseren van de financiële processen! 

3-daagse training over het opzetten van een effectief en hoogwaardige financiële functie, het optimaliseren van de financiële functie en het automatiseren en digitaliseren van de financiële processen!CFO vraagt CEO:

"Wat als we in de ontwikkeling van onze mensen investeren en ze gaan weg?"

CEO:

"Wat als we dat niet doen en ze blijven!?"INCOMPANY

Veel is er mogelijk voor het organiseren van incompany trainingen en workshops. Meest voorkomende trainingen en workshops zijn onder andere:

  • Een effectief en kwalitatief hoogwaardige financiële functie opbouwen;
  • Accounting voor financials en non-financials;
  • Op weg met het Accounting Architecture Model;
  • De menskant van finance:
  • MBTI® voor individuen en teams;

Neem contact met mij op om de diverse mogelijkheden te bepreken.

 

Bellen kan natuurlijk ook!

Tel: 06 - 11 39 73 09

 QUALITY IN, QUALITY OUT!

Je bent vast bekend met de stelling Shit In, Shit Out! Ik heb dit omgedraaid en werk vanuit het Quality In, Quality Out! principe. Al mijn diensten zijn gebaseerd op deze visie en aanpak, wat betekent dat de kwaliteit van de boekhouding Quality In, direct een effect heeft op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de financiële cijfers en rapporten Quality Out. Op basis van dit principe faciliteer en verzorg ik trainingen, workshops en lezingen voor de boekhouder die zich verder wil ontwikkelen én voor de groep professionals die meer kennis en begrip van boekhouden willen hebben. Dit zijn bijvoorbeeld controllers, (financieel) directeuren, CFO's, externe accountants, (IT) consultants, afdelingsmanagers en budgethouders. Meer informatie over de trainingen en workshops vind je op deze pagina.