Advies

Wat zijn je gewenste verbeteringen en veranderingen voor finance operations; de boekhouding, controlling en financiële functie binnen de organisatie?

  • Procesoptimalisatie en/of procesautomatisering;
  • Verkorting van de doorlooptijd van het rapportageproces;
  • Verbeteren en managen van de inkomende- en/of uitgaande facturenstroom;
  • Standaardisatie van de boekhouding;
  • Integratie van verschillende boekhoudsystemen en/of –processen;
  • Automatisering en digitalisering
  • Andere gewenste verbeteringen op het snijvlak van de menskant, financiële functie, ICT en proces management.

Hoe ga je dat aanpakken? Verandering is nodig en je bent daarom op zoek naar een expert, een mentor, waarmee je kan sparren en wie je advies geeft over hoe de gewenste veranderingen van de boekhouding en controlling aan te pakken en te realiseren. Op basis van mijn opgedane internationale werkervaring, opleidingen en inzichten in deze materie en voorliefde voor de boekhouding en controlling functie, ben ik de juiste persoon die je zoekt. Tijdens een eerste vrijblijvende intake brengen we je vraagstuk(en) helder in kaart. Op basis van deze intake en je gewenste ondersteuning, ontvang je een voorstel over hoe ik jullie kan helpen bij het bereiken van de gestelde doelstellingen voor de boekhouding en controlling.

 

Bellen kan natuurlijk ook!

Tel: 06 - 11 39 73 09

 Coaching

Bij coaching draait het allemaal om bewustwording en het nemen van de verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. Als gecertificeerd en ervaren coach sta ik naast je en gaan we samen de reis aan om jou daar te krijgen waar jij naartoe wilt. Ik help je om je persoonlijke effectiviteit te verhogen, jezelf weer te zijn, te functioneren vanuit je kracht en talenten, een gewaardeerd manager en een echte leider te zijn en de uitdagingen die je baan je geeft met energie en plezier aan te gaan.

 

Ook is er de de mogelijkheid om mij voor team coaching in te huren. Hierbij gaan we op jullie initiatief een team van je boekhouding of controlling afdeling creëren. Met het team kijken we naar de samenstelling van het team op basis van de verschillende persoonlijkheden en gedragsvoorkeuren en bepalen we samen de fase waarin het team zich bevindt ten opzichte van het teamontwikkelingsproces. Na het in kaart brengen van deze onderdelen, gaan we aan de slag om de missie, ambitie, doelstellingen, structuren, rollen, verantwoordelijkheden en belanghebbende (stakeholders) van het team te definiëren . Dit alles op een energieke, open en plezierige manier waarbij jij en je team ten allen tijde het roer zelf in handen houdt.

 

Coaching ter ondersteuning van ontwikkeling

Veranderingstrajecten, automatisering, digitalisering, robotisering, trainingsprogramma's en ook de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden genereert een enorme ontwikkeling voor de mensen van de boekhouding en controlling. Toch blijkt niet altijd dat de medewerker de ontwikkeling bewust ervaart en/of bewust voor deze ontwikkeling kiest. Begeleiding door middel van coaching zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de persoonlijke effectiviteit van de medewerkers nog sneller en dieper gaat. Diverse onderzoeken tonen aan dat coaching een significant positief effect heeft op de ontwikkeling van de medewerker en de persoonlijke effectiviteit. Het ter beschikking stellen van coaching voor je medewerkers betaalt zich zeker terug. Maak coaching beschikbaar en geef hiermee de mogelijkheid aan je mensen om de verantwoording te nemen over hun eigen ontwikkeling. 


MBTI® (Myers-Briggs Type Indicator)

De MBTI® (Myers-Briggs Type Indicator) brengt persoonlijkheidstypes in kaart en creëert een sterke basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling en groei. Het biedt een constructief en flexibel kader voor het begrijpen van individuele verschillen en sterke punten. MBTI® helpt je om:

  • Meer over jezelf te weten te komen en te begrijpen hoe je past binnen een raamwerk dat op een positieve en constructieve wijze persoonlijkheidsverschillen beschrijft.
  • Belangrijke verschillen tussen mensen te waarderen en inzicht te krijgen in hoe de verschillende typen complementair kunnen samenwerken.

Enthousiast geworden? Neem dan nu contact met mij op!

 

Bellen kan natuurlijk ook!

Tel: 06 - 11 39 73 09